Genius Mind uzgajivačnica labrador retrivera

           
 

O uzgajivačnici Genius Mind

Dobro nam došli na stranice uzgajivačnice labrador retrivera Genius Mind. Nalazimo se u malom i mirnom gradiću Samoboru, svega desetak kilometara udaljenom od Zagreba.

Želja nam je uzgajati zdrave i dobroćudne pse, kao i uživati u svakom trenutku provedenom s njima! Posebnu pažnju obraćamo na odabir pasa koji se odlikuju stabilnim karakterom i izraženim nagonom za udovoljavanjem vlasniku.

Pasminu labrador retriver upoznali smo kad je u našu obitelj stigla Luna. Iako smo i ranije imali pse, ubrzo smo uvidjeli kako je ova pasmina drugačija od svih koje smo do tada imali priliku upoznati. Privrženost vlasniku, želja za udovoljavanjem, inteligencija, konstantno veselje, druželjubivost i blagost u odnosu s ljudima, ali i ostalim psima, samo su neke od karakteristika, koje su nas osvojile.

Zbog veselja koju nam ova pasmina pruža, 2012. godine osnovali smo uzgajivačnicu "Genius Mind" - registriranu pri HKS-u i FCI-u.
U ožujku 2013. godine Luna je imala svoje prvo leglo! Za to leglo otisnuli smo se na dalek put čak do Rotterdama, jer smo za tatu naših štenaca odabrali Int.Sh.Ch. Lux/NL.Ch. Carpenny Micah at Suttonpark. Iz tog legla ostavljamo sebi ženkicu Genius Mind April Blossom - Kelly, kako bi novodovedenu liniju labradora nastavili u Hrvatskoj. Bilo je to predivno putovanje sa puno novih iskustava i poznanstava.
Ovim putem veliko hvala svim novim vlasnicima što našu ljubav i trud, nastavljaju u svom domu.

Kad jednom u svoj dom primite štene labradora, znajte da time vaša obitelj dobiva svog novog člana, vjernog i odanog prijatelja koji će vas obasipati ljubavlju cijeli život. U našem domu Luna i Kelly su članovi obitelji te borave s nama u kući. Uz to imaju na raspolaganju i veliko dvorište za igru - no ništa ne zamjenjuje redovite šetnje!

Nadamo se da ćete uživati uz Genius Mind i naše pse.

Astra i Marko
 
Copyright © Sva prava pridržana. Genius Mind® 2013.