Genius Mind uzgajivačnica labrador retrivera

           
 

O uzgajivačnici Genius Mind

Dobro nam došli na stranice uzgajivačnice labrador retrivera Genius Mind. Nalazimo se u malom i mirnom gradiću Samoboru, svega desetak kilometara udaljenom od Zagreba.

Želja nam je uzgajati zdrave i dobroćudne pse, kao i uživati u svakom trenutku provedenom s njima! Posebnu pažnju obraćamo na odabir pasa koji se odlikuju stabilnim karakterom i izraženim nagonom za udovoljavanjem vlasniku.

Pasminu labrador retriver upoznali smo kad je u našu obitelj stigla Luna. Iako smo i ranije imali pse, ubrzo smo uvidjeli kako je ova pasmina drugačija od svih koje smo do tada imali priliku upoznati. Privrženost vlasniku, želja za udovoljavanjem, inteligencija, konstantno veselje, druželjubivost i blagost u odnosu s ljudima, ali i ostalim psima, samo su neke od karakteristika, koje su nas osvojile.

Zbog veselja koju nam ova pasmina pruža, 2012. godine osnovali smo uzgajivačnicu "Genius Mind" - registriranu pri HKS-u i FCI-u.
U ožujku 2013. godine Luna je imala svoje prvo leglo! Za to leglo otisnuli smo se na dalek put do Nizozemske. Iz tog legla ostavljamo sebi ženkicu "Genius Mind April Blossom" - Kelly, kako bi novodovedenu liniju labradora nastavili u Hrvatskoj. Bilo je to predivno putovanje sa puno novih iskustava i poznanstava.

Nakon dugo istraživanja i neprospavanih noći, željeli smo novu liniju u svojoj uzgajivačnici. Oduvijek nam je bila želja, pored engleskog tipa labradora imati i američki tip. I tako 2016. godine u naš dom dolazi "Enjoy The Ride For Mary" - Tara.
Za nju od početka imamo velike planove. I nije nas iznevjerila. U prve 2,5 godine, bila je izuzetno uspješna na izložbama.
2019. godine došlo je vrijeme za Tarino prvo leglo. Za to leglo biramo predivnog mužjaka, također američkih linija "Greenstone's Total Eclipse" - Shade.

Ovim putem želimo zahvaliti svim dosadašnjim, ali i budućim vlasnicima koji našu ljubav i trud, nastavljaju u svom domu.

Kad jednom u svoj dom primite štene labradora, znajte da time vaša obitelj dobiva svog novog člana, vjernog i odanog prijatelja koji će vas obasipati ljubavlju cijeli život.
U našem domu Luna, Kelly i Tara su članovi obitelji; te osim velikog dvorišta za igru, borave i u našoj kući.

Nadamo se da ćete uživati uz naše pse.

 
Copyright © Sva prava pridržana. Genius Mind® 2013.